Arrowhead Pharma handhaaft koersdoel met Overweight-rating Door Investing.com (2024)

Op donderdag handhaafde Piper Sandler zijn Overweight-rating en $62,00 koersdoel voor Arrowhead Pharma (NASDAQ:ARWR). Arrowhead Pharma hield onlangs een evenement voor belangrijke opinieleiders over obesitas en kondigde plannen aan om tegen het einde van 2024 Clinical Trial Applications (CTA's) in te dienen voor ARO-INHBE en ARO-ALK7.

Het bedrijf verwacht in de tweede helft van 2025 eerste Fase I/IIa-gegevens vrij te geven, waaronder gegevens over biomarkers, gewichtsverlies en beeldvorming van de lichaamssamenstelling voor obese, niet-diabetische patiënten.

De Fase III PALISADE-studie van Arrowhead voor Familiair Chylomicronemie Syndroom (FCS) heeft zijn primaire eindpunt met succes behaald en toonde een significante vermindering van triglyceriden. De volledige PALISADE-gegevens staan gepland voor presentatie op de European Society of Cardiology (ESC) op 2 september. Hierna verwacht het bedrijf een New Drug Application (NDA) in te dienen tegen het einde van 2024, wat mogelijk zal leiden tot de goedkeuring van het eerste geneesmiddel en de marktintroductie in 2025.

Het biofarmaceutische bedrijf is ook gestart met Fase III SHASTA-3 en SHASTA-4 studies voor ernstige hypertriglyceridemie (SHTG) in het tweede kwartaal van 2024. Bovendien is Arrowhead van plan om de CAPITAN Cardiovascular Outcomes Trial (CVOT) te starten om het gebruik van zijn kandidaat-geneesmiddel plozasiran mogelijk uit te breiden.

Om de ontwikkeling van haar pijplijn te ondersteunen, heeft Arrowhead Pharma een lening van $400 miljoen afgesloten bij Sixth Street, waardoor haar pro forma kaspositie is versterkt tot ongeveer $837 miljoen. Deze financiële stimulans is bedoeld om het TRiM-platform van het bedrijf, dat centraal staat in de onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, vooruit te helpen en uit te breiden. De herbevestigde rating en het koersdoel van Piper Sandler weerspiegelen het vertrouwen in de lopende en toekomstige klinische programma's van Arrowhead Pharma.

In ander recent nieuws heeft Arrowhead Pharmaceuticals zijn plannen bekendgemaakt om twee RNA-interferentie (RNAi)-kandidaten, ARO-INHBE en ARO-ALK7, naar de laatste stadia van preklinische ontwikkeling te brengen voor de behandeling van obesitas en stofwisselingsziekten.

Het bedrijf is van plan om tegen het einde van 2024 een aanvraag in te dienen voor een klinische studie en begin 2025 studies te starten. De nieuwe kandidaten hebben in preklinische studies potentieel aangetoond om het lichaamsgewicht en de vetmassa te verminderen met behoud van vetvrije spiermassa.

In financieel nieuws rapporteerde Arrowhead een nettoverlies van $ 170,8 miljoen voor het derde kwartaal van het boekjaar 2024, met een totaal aan contanten en investeringen van $ 436,7 miljoen. Het bedrijf kondigde ook een senior beveiligde kredietfaciliteit van $ 500 miljoen aan bij Sixth Street en een mijlpaalbetaling van $ 50 miljoen van Royalty Pharma.

Als onderdeel van zijn toekomstplannen bereidt Arrowhead de commerciële lancering voor van zijn eerste kandidaat-geneesmiddel, plozasiran, voor familiaal chylomicronemie syndroom (FCS), in afwachting van goedkeuring. Het bedrijf streeft ernaar om tegen volgend jaar zijn pijplijn uit te breiden tot ten minste 20 producten in klinische fase of op de markt.

Arrowhead is ook van plan om een Fase 3-studie met CAPITAN te starten voor gemengde hyperlipidemie en om reglementaire aanvragen voor andere indicaties voor te bereiden. Dit zijn de nieuwste ontwikkelingen in de voortdurende inspanningen van Arrowhead om zijn portfolio verder te ontwikkelen en de resultaten voor patiënten te verbeteren.

Inzichten van InvestingPro

Terwijl Arrowhead Pharma (NASDAQ:ARWR) zijn klinische programma's blijft bevorderen, bieden recente gegevens van InvestingPro gemengde vooruitzichten. De marktkapitalisatie van het bedrijf staat op $2,82 miljard en het werkt met een bescheiden schuldniveau.

Analisten hebben echter hun bezorgdheid geuit: 9 analisten hebben hun winst voor de komende periode naar beneden bijgesteld, wat wijst op scepsis over de financiële prestaties van het bedrijf op de korte termijn. Dit wordt verder onderstreept door de verwachting van een omzetdaling in het lopende jaar en een projectie dat het bedrijf dit jaar niet winstgevend zal zijn.

InvestingPro's gegevens wijzen er ook op dat het aandeel Arrowhead Pharma een aanzienlijke volatiliteit heeft ervaren, met een totaal rendement van -12,19% over een week en een rendement van -21,34% over een maand. De koers-winstverhouding van het bedrijf staat op -4,87, wat suggereert dat beleggers de uitdagingen waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd, inprijzen. Bovendien wordt Arrowhead Pharma verhandeld tegen een hoge Price / Book multiple van 8,54, wat bij beleggers bezorgdheid over de waardering kan opwekken.

Ondanks deze uitdagingen overtreffen de liquide middelen van Arrowhead Pharma de kortetermijnverplichtingen, wat enige financiële flexibiliteit biedt terwijl het bedrijf door zijn klinische tests navigeert en nieuwe behandelingen op de markt probeert te brengen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een diepere analyse zijn er aanvullende InvestingPro Tips beschikbaar op https://www.investing.com/pro/ARWR, die meer inzicht geven in de financiële gezondheid en marktpositie van Arrowhead Pharma.

Dit artikel is vertaald met behulp van kunstmatige intelligentie. Raadpleeg voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Arrowhead Pharma handhaaft koersdoel met Overweight-rating Door Investing.com (2024)
Top Articles
Longer-Term Food Supply
Car of the Week | Week 70: The Legend Comes to Life (Porsche 917 Living Legend)
Lakers Game Summary
Jonathon Kinchen Net Worth
³µ¿Â«»ÍÀÇ Ã¢½ÃÀÚ À̸¸±¸ ¸íÀÎ, ¹Ì±¹ Ķ¸®Æ÷´Ï¾Æ ÁøÃâ - ¿ù°£ÆÄ¿öÄÚ¸®¾Æ
سریال رویای شیرین جوانی قسمت 338
2022 Apple Trade P36
Best Cheap Action Camera
Decaying Brackenhide Blanket
What's New on Hulu in October 2023
Visustella Battle Core
Bustle Daily Horoscope
Remnant Graveyard Elf
Identogo Brunswick Ga
Wizard Build Season 28
9044906381
Plan Z - Nazi Shipbuilding Plans
How pharmacies can help
Odfl4Us Driver Login
Craigslist Personals Jonesboro
Maxpreps Field Hockey
Jail View Sumter
Gotcha Rva 2022
Craigslist Roseburg Oregon Free Stuff
Horn Rank
Trivago Myrtle Beach Hotels
The Boogeyman (Film, 2023) - MovieMeter.nl
55Th And Kedzie Elite Staffing
1979 Ford F350 For Sale Craigslist
Restaurants In Shelby Montana
Maine Racer Swap And Sell
Meijer Deli Trays Brochure
27 Fantastic Things to do in Lynchburg, Virginia - Happy To Be Virginia
Cinema | Düsseldorfer Filmkunstkinos
Hannah Jewell
How Much Is An Alignment At Costco
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Craigslist In Myrtle Beach
Unity Webgl Player Drift Hunters
ATM Near Me | Find The Nearest ATM Location | ATM Locator NL
8005607994
Hell's Kitchen Valley Center Photos Menu
Craigslist Pets Plattsburgh Ny
The Angel Next Door Spoils Me Rotten Gogoanime
Joey Gentile Lpsg
How Much Is 10000 Nickels
Tableaux, mobilier et objets d'art
Interminable Rooms
Vagicaine Walgreens
Julies Freebies Instant Win
Denys Davydov - Wikitia
Lorcin 380 10 Round Clip
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6591

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.